Door de coronapandemie kunnen klanten niet meer de trimsalon binnenkomen. We nemen de hond buiten aan en leveren we ze ook weer buiten af op gepaste afstand. Contante betaling wordt in een plastic bakje gedaan. Vaste klanten  kunnen ook met een 'tikkie' betalen.

Laat je hond uit voordat je de trimsalon bezoekt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.

Zorg ervoor dat je hond vrij van vlooien is.Worden er vloeien gevonden tijdens de trilbehandeling dan betekend dat voor de trimmer dat de trimsalon geheel behandeld moet worden met een vlo-bestrijdingsmiddel. Wij brengen hiervoor extra kosten in rekening, houd hier s.v.p. rekening mee!

Overleg ook met je trimmer wanneer je van plan bent je huisdier voor zijn trimbeurt in bad te stoppen. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt.

Zorg ervoor dat je huisdier geen natte vacht heeft als je de hond bij e trimsalon aflevert. Een natte vacht moet dan eerst gedroogd worden wat extra tijd kost.

Indien je hond een medische afwijking of een besmettelijke aandoening heeft (kennelhoest, loops en dergelijke), laat dat van tevoren weten.

Breng de hond nooit met een volle maag. Geef na de trimbehandeling je hond eten

don’t hesitate to ask
Any Other Question?