Wie ben ik

Mijn naam is Ingrid van der Post-van Dijk en ben eigenaar van Trimsalon Vagebond. Na een stageperiode bij Trimsalon Marijke in Maarssen heb ik in 1984 het diploma "Hondentoiletteerbedrijf" behaald om vervolgens een trimsalon te openen in Vianen waar ik destijds woonde. Sinds 1991 heb ik een trimsalon in Wadenoijen, aan de Groenestraat.

Ervaring en specialisaties

Ruim 30 jaar deel ik mijn leven met ruwhaar teckels. Ik heb zoveel ervaring met ruw- en langhaar teckels dat het trimmen van dit ras mijn specialiteit is geworden. 

In mei 2000 heb ik de specialisatie West Highland White terrier trimmen gedaan. Geen ‘kijkcursus’ met deelnamecertificaat, maar een drie-daagse vakcursus met aansluitend een trimmersexamen, erkend door de vakvereniging ABHB en trimmersopleiding IPC Barneveld.

Sinds 2014 ben ik vaste medewerker van het hondentrimmers platform: Alles-Over-Hondentrimmen (allesoverhondentrimmen.nl), een facilitair bedrijf voor gediplomeerde dierentrimmers en trimmers in opleiding. 

Een afspraak maken?

Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier. Ga hiervoor naar contact. Voor het aanvragen van een trimafspraak kunt u Whatsappen of SMS’n op telefoonnummer 06 1027 1665 en via het contactformulier.