De trimsalon

De trimsalon is volledig en modern ingericht. Zo is er een elektrisch verstelbaar instapbad, elektrisch verstelbare trimtafels. Ook wordt er gebruik gemaakt van een waterblazer, Clippervac® en een ruime hondvriendelijke droogcabine. Een airco maakt het in warme periodes aangenaam voor zowel de honden als de trimmer.

Hoe lang duurt de trimbehandeling.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de conditie van de vacht die uw hond heeft en hoe de staat van aanlevering is. Vraag voordat de behandeling begint hoeveel tijd voor uw hond gereserveerd wordt. Houd er wel rekening mee dat bij klitten in de vacht de tijdsduur toeneemt. Indien de hond vlooien heeft komt er tijd bij voor schoonmaakwerkzaamheden van de trimsalon, omdat ik moet voorkomen dat de vlooien overspringen naar een ander klant.

Klanten, die van ver komen.

Komt u van ver, meld dat s.v.p. bij het maken van de afspraak. Als de hond het toelaat, kunt u er gewoon bij blijven, of de agenda wordt aangepast zodat u niet lang hoeft te wachten.

Het wassen en waterblazen.

Bij het trimmen hoort vaak een goede wasbehandeling. 
De honden worden twee keer in de shampoo gezet en daarna grondig uitgespoeld. Droogblazen gebeurt met een 2-motorige krachtige waterblazer waarbij de waterdruppels en loszittende ondervachtharen met veel kracht uit de vacht worden geblazen. De hond is dan sneller en beter droog dan met een föhn.

In 1980 ben ik begonnen met trimsalon Vagebond. De naam is afgeleid van het bekende WaltDisney’s  Lady and the Vagebond.

Hierboven een afbeelding van mijn eerste logo bordje en hiernaast het huidige logo.